wtorek, 31 maja 2011

Dania z Drobiu



Udka w ziołach prowansalskich







Pierś grillowana z masłem podana









Szaszłyki drobiowe w jogurcie




Golonko z indyka



Pierś z kurczaka w obręczy z papryki



Pasztet drobiowy





Risotto z kurczakiem




Filet w cieście z porem





Romans drobiu z warzywami





Ćwiartka z kurczaka z piekarnika





Ćwiartka luzowana  z kurczaka grillowana




Pierś z kurczaka na cieście francuskim pod pierzynką z jajka.




Luzowanie Ćwiartki z kurczaka






Sałatka z wątróbką w winnym sosie



Medaliony drobiowe w sosie jogurtowo szpinakowym





Kurcze plecione




Medaliony drobiowe z pieczarkami






Pierś grillowana z serem podana





Piersi z kurczaka w sosie żurawinowym




Kociołek z kurczakiem....





Stożek drobiowy





Cordon bleu




Nuggetsy w panierce z nachos

Kurczak luzowany nadziewany

Gulasz drobiowy

Kurczak w sosie pomidorowym

Kurczak w panierowanej tortilli

 

 

 

Gyros z kurczaka 

Filet z szynką i serem

Pierś z kurczaka z piekarnika

Pierś z kurczaka w sosie pieczarkowym



Filet z kurczaka nadziewany

Muszle nadziewane wątróbką

Kulki drobiowe po turecku

Chickenburger w innej odsłonie

Filet z kurczaka w ziołowej panierce

Mielone drobiowe w panierce z chleba

Cebula nadziewana

Szaszłyki drobiowe w sosie słodko kwaśnym

Pasta z pieczonego kurczaka

Enchilada drobiowa

Sałatka z kapusty pekińskiej i kurczaka

Kurczak w rękawie pieczony


Pierś z Indyka wędzona w woku

Pierś z kurczaka  w sosie palio







Cyce z indyka z porem














Mielone drobiowe w panierce z cebuli i pietruszki








Kurczak pieczony w garnku








Sałatka z kurczakiem w sosie pieczonym








Pierś z kurczaka sous vide przy pomocy Monsieur Cuisine Connect

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz